Melding fra styret!

Vi skriver 31. mars og våren står for døren selv om det ikke ser slik ut med all snøen. Været er vidunderlig.

Mange tenker vel på kommende båtsesong og Påskeløpet har vel muligens allerede satt ut.

Til dere som ligger i boblehavn og ikke ligger på deres vanlige plass ber vi om at dere nå flytter tilbake til plassen deres. Fristen for tilbakeflytting er som dere vet 1. april da utsett av båter nå starter for fullt. For sikkerhets skyld bør dere lese av elektrisitetsmåleren både der dere har ligget og på faste plassen slik at det ikke blir noe surr med belastningen av forbrukt strøm. Fra styret er det blitt organisert avlesing av de samme målerne. Fakturering for forbruk vil bli utført i nærmeste fremtid.

Husk! Når du ikke ligger i båsen din bør du låse av strømuttaket slik at du ikke får ubudne gjester som bruker av din måler. Du vil alltid hefte for forbruk på din egen måler.
Som dere vet har det vært en god del problemer med strømmen i vinter som stort sett skyldes jordfeil og for høy belastning. Dere har vel merket dere at vi nå har en mer detaljert instruks for tilkobling av strøm og vi håper dere har notert dere at tilkoblingskabel IKKE kan ha skjøter mellom båt og strømsøyle og at kvaliteten på kabel må være minimum som beskrevet i instruksen. Hvis du ikke har en slik kabel bør du skifte ut snarest. Havnesjef vil inspisere bryggeanlegget jevnlig og kvalitetsavik vil kunne resultere i frakobling i første omgang og kuttet støpsel ved neste gangs inspeksjon. Dette er ikke regler vi i styret har funnet på for å være vemlige, men dette er nedfelt i forskrifter og regelverk for sikkerhet av person og eiendom. Jordfeil er ikke å spøke med. Varmgang i skjøter er ikke å spøke med.

Da gjenstår det å ønske dere en riktig god båtsesong med masse fint vær.

Mvh Rudi

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.